Sökwebbplats:

frukostseminarie-topbanner

ANMÄL DIG TILL AMESTOFRUKOST

Små steg mot framgångsrika beteenden och hjälpsamma vanor i arbetslivet.

Förändring är en ständig följeslagare i våra liv, både i arbetslivet och på det personliga planet. Oavsett om det handlar om små förändringar i vardagen eller stora skiften i arbetsuppgifter och ansvar, är vår förmåga att anpassa oss till förändringar en avgörande faktor för vår framgång och trivsel.

Välkommen till Amestofrukost som äger rum den 11 oktober. Denna gång får vi lyssna på vår strategiska HR-konsult Lisbet Duvringe som kommer prata om förståelse för hjärnan, hjälpsamma och ohjälpsamma beteenden och beteendeförändring. När vi ställs inför förändringar reagerar vi och detta kan ha betydande konsekvenser för våra beteenden i arbetslivet. För att navigera dessa utmaningar och främja hjälpsamma beteenden i arbetslivet är det viktigt att förstå hur hjärnan fungerar. Anmäl dig via denna länk. 

Agenda:
•   Utforska utmaningarna med att ändra beteenden i arbetslivet och varför vi ofta har svårt att ändra våra beteenden och vanor. 
•   Få insikter om hjärnan och våra beteenden. 
•   Upptäck kraften i att ta små steg för att skapa nya beteenden och vanor.
•   Varför vi ska fira varje framsteg på vägen.  


📅 Datum: 11 oktober

🕞 Tid: kl 08:00-09:30 (föreläsningen startar kl 08.30)

🌍 Plats: Vasagatan 11, Stockholm

 🌱Kostnadsfritt

Kom och träffa

Lisbet Duvringe

Lisbet är en erfaren strategisk HR-konsult och föreläsare med gedigen bakgrund inom förändringsledning, ledarskapsutveckling och HR-rådgivning. Genom åren har hon framgångsrikt stöttat organisationer i att utveckla effektiva arbetsmetoder och hon besitter omfattande erfarenhet av att navigera i vår komplexa värld av beteendeförändringar. På vår kommande Amestofrukost kommer Lisbet att dela med sig av sina insikter om hjärnan, varför det är svårt att förändra beteenden och hur vi kan designa nya beteenden. Missa inte chansen att få nya insikter av en expert inom området!    

Fyll i dina uppgifter och

Anmäl dig till frukosten.

Vi ser fram emot att träffa dig.