Amesto bildades 2002 och är en nordisk företagsgrupp med 1000 anställda. Amesto består av företag i Sverige, Norge och Danmark som specialiserat sig på:

Redovisning och lön - Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse hjälper dig med allt inom redovisning och lönehantering. Genom att låta våra specialister överta hela eller delar av er ekonomifunktion så kan du minska kostnaderna, samtidigt får du tillgång till hög kompetens. Vårt Payroll team består av specialister med seniorkompetens och levererar löneadministration i Norden.

 

Programvara för verksamhetsstyrning - Amesto Solutions

Amesto Solutions är specialister på CRM, affärssystem samt inköp och kombinerar IT- och produktkunskap med smarta affärsprocesser. Vi representerar en rad ledande programvarutillverkare som Visma och SuperOffice. Som tillägg utvecklar vi även egna programvaror inom inköp, logistik och produktion.

 

Översättningstjänster - Amesto Translations

Vi är experter på språk och har skapat dedikerade team med specialistkompetens inom de flesta branscher. Hos oss hittar du engagerade och duktiga medarbetare inom språk, projektledning, layout och teknik

 

Fakta om Spabogruppen
Amesto är en del av Spabogruppen AS, ett norskägt familjeföretag. Gruppen har samlat sin verksamhet i tre enheter:

Spabo (Fastighetsutveckling och uthyrning)
• Amesto (Tjänster)
• Spabo Kultur (Bevarar kulturella värden)

Koncernen omfattar mer än 40 företag med en omsättning på en miljard NOK i 2015. Spabogruppen planerar en fortsatt stark utveckling genom förvärv och organisk tillväxt.