Råd och tjänster som hjälper dig nu.

Vi har sammanställt alla våra bästa tips och tjänster på ett ställe för att hjälpa dig hitta bra lösningar på eventuella utmaningar du kan möta under koronaepidemin. Här hittar du allt från de senaste ändringarna i permitterings- och arbetslöshetsersättning till goda råd och hjälp för att förbättra likviditeten.

 

Likviditet

Det är inte lätt att hålla reda på vilka hjälpåtgärder som finns tillgängliga eller vilka aktörer som erbjuder vad dessa dagar, särskilt om du är ledare i ett litet eller medelstort företag. De flesta har förbättrat likviditeten högst upp på dagordningen och de behöver det nu. Här hittar du en samling...
Läs mer
 

Lön och HR i krisstider

Nu är HR viktigare än någonsin. Anställda måste få svar på frågor angående permitteringsregler, krav på vårdlön osv. Alla förändringar som kommer från regeringen måste också följas upp. Här hittar du goda råd och tips samt information om HR-tjänster som kan hjälpa dig.
Läs mer
 

Digitala och säkra hemmakontor

Bra digitala kommunikationsverktyg och säkra webblösningar är viktigare än någonsin. Office 365 ger dig det du behöver för att hålla alla i ditt företag produktiva från sitt hemmakontor.
Läs mer