Sökwebbplats:

maltavla-skogslandskap

ANMÄL DIG TILL AMESTOFRUKOST

Navigera i hållbarhetens framtid

Strategier och insikter för affärsframgång.

I en tid där miljömässiga och sociala frågor blir allt mer framträdande, är hållbar omställning i näringslivet inte bara en moralisk skyldighet, utan också en avgörande faktor för långsiktig affärssuccé. Hållbar omställning innebär att företag övergår till att driva sin verksamhet på ett sätt som är ekonomiskt livskraftigt, miljömässigt hållbart och socialt ansvarsfullt. Det handlar om att skapa en balans mellan ekonomisk tillväxt och skyddet av vår planet, samtidigt som man tar hänsyn till samhällets välbefinnande. 

Kom på vår trevliga Amestofrukost och lär dig mer om hållbar omställning i näringslivet och strategier för affärsframgång. Christine Lundberg Larsen, Managing Director på Amesto Footprint, delar sina insikter och kunskap om hållbarhet. Anmäl dig här.

Christine kommer att dela med sig av följande kunskap och insikter:
•    De viktigaste drivkrafterna: Upptäck de senaste trenderna och insikterna som formar framtidens näringsliv.
•    Nya EU-regler: Förstå de nya reglerna som påverkar alla företag i EU och hur de kan påverka din verksamhet.
•    Strategier för framgång: Få inspiration hur du kan anpassa din organisation på ett effektivt och hållbart sätt.
•    Fördelar med att vara proaktiv: Fördelarna med att vara före kurvan och hur det kan ge ekonomiska och miljömässiga fördelar.

Christine är en inspirerande talare som delar sin kunskap och ger värdefulla råd inom strategiprocesser och genomförande. Hon är en efterfrågad gästföreläsare vid Handelshögskolan BI, Inrikesuniversitetet och är även en dedikerad föreläsare inom hållbarhetsrapportering vid Norges miljø- og biovitenskapsuniversitet.

📅 Datum: 5 december

🕞 Tid: kl 08:00-09:30 (föreläsningen startar kl 08.30)

🌍 Plats: Vasagatan 11, Stockholm

 🌱Kostnadsfritt

Kom och träffa

Christine Lundberg Larsen

Christine brinner för att främja en hållbar och mångsidig näringslivsutveckling. Hon tog initiativet och var projektägare för Nordic Sustainability Reporting Standard. Dessutom är hon initiativtagare och ledare för det framstående redovisningsklustret inom cirkulär ekonomi, vilket nu har resulterat i en nyskriven bok.

Tidigare VD för Regnskap Norge, med en framstående karriär inom revision på PWC och olika chefsbefattningar på Gjensidige Forsikring. Christine har också haft styrelseuppdrag inom ekonomi och teknik och innehar en magisterexamen i management, hållbarhet och ekonomi.

Publikationer:
- Innovation i praktiken (2014)
- ReValu-Parts (2021)
- Redovisning och ekonomistyrning i cirkulära verksamheter (2023)

Fyll i dina uppgifter och

Anmäl dig till frukosten.

Vi ser fram emot att träffa dig!