Affärsystem, CRM och HRM

Vi är proffs på att effektivisera och automatisera affärsprocesser hos våra kunder. Vi tillhör Amesto-koncernen som är Nordens största Visma partner och våra verksamhetskonsulter har specialistkompetens inom ERP, CRM, logistik, produktion, inköp, säljstöd, lön och rapportering. Läs mer på www.amestosolutions.se

I Sverige finns vi i Stockholm. Göteborg, Malmö och Sundsvall. Våra konsulter sitter på mångårig kunskap inom verksamhetsutveckling och hjälper våra kunder att bygga breda, funktionella och integrerade lösningar. Vi har kunder inom många olika verksamhetsområden som är utspridda över hela landet. En hörnsten i alla uppgifter vi tar oss an är vår företagsmission; "Simplifying business".

För oss innebär "Simplifying business" att kapa administration för slutanvändaren, att lägga tid på rätt steg i processerna och att kunna implementera affärsverktyg som hjälper våra kunder att uppnå dess fulla potential. Vi vill hjälpa våra kunder att växa smart och att växa långsiktigt.

Vi har arbetat med CRM i allmänhet och SuperOffice i synnerhet sedan år 2000. Amesto har sedan lång tid varit framgångsrika inom ERP, som Nordens största Vismapartner och önskade kunna leverera en helhetslösning inom ERP och CRM. Vi levererar molnbaserade affärssystem inom ekonomi, logistik, CRM, projektledning samt tidrapportering från Visma och SuperOffice.

SuperOffice + Visma

Välj en oslagbar lösning!

Best of Breed - SuperOffice är ett av marknadens bästa CRM-system och tillsammans med Visma Softwares affärssystem och kringprodukter har du en helhetslösning som klarar allt. Öka din lönsamhet och sänk dina kostnader.

Låt Amesto bli din helhetsleverantör!