Lön, redovisning och personaladministration

Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Amestokoncernen. Vi är idag en av de största nordenbaserade redovisningsbyråerna. Vi erbjudar tjänster inom lön- och personaladministration, redovisning, etableringstjänster, rådgivning mm. Alla våra anställda har lång och dokumenterad erfarenhet inom sina respektive kompetensområden.
Läs mer på amestoaccounthouse.se

Våra kunder är allt från små ägarledda bolag till stora koncerner och internationella bolag. Hos oss gör vi ingen skillnad på storlek på kund utan alla våra kunder är lika viktiga. Vårt mål är att hitta den effektivaste lösningen för respektive kund. Det kan vara en standardlösning eller en helt avtalsanpassad branschlösning.

Vi har som mål att ge dig som kund möjlighet att fokusera på det du kan bäst och låta oss ta hand om det administrativa. Funktionalitet tillsammans med ledande programutvecklare gör att vi löpande arbetar för att ligga i framkant när det gäller service, IT och kompetens. 

Simplifying Nordic Accounting

Med vår nordiska lösning får du gemensam rapportering samt en key account manager att förhålla dig till, och med ett molnbaserat ekonomisystem är det enkelt att jobba tvärs över landsgränserna. 

Läs mer om Nordic Accounting

 

 In Country Payroll Team of the Year

Vinnare av två priser
Global Payroll Awards 2017

För andra året i rad har Amesto AccountHouse tagit hem pris på The Payroll Awards. I år blev vi prisade för In-Country Payroll Team of the Year och  dessutom blev vår Affärsområdeschef Lön & HR - Global Payroll Manager of the Year.

Funderar du på att outsourca?

Outsourcing av ekonomifunktionen bidrar ofta till att skapa en kostnadseffektiv verksamhet och frigör värdefull tid. Du behöver inte heller ha ingående kunskap om momsregler, skatteregler, ersättningssystem och inlämningsdatum till offentliga myndigheter.

Kontakta oss
38-620x355.jpg