Translation Made Easy | Snabbt, enkelt och 100 % professionellt

Vi har 35 års erfarenhet av att hjälpa företag att förbättra sina översättningsprocesser. Att beställa en översättning kunde inte vara enklare. Vi kallar vår vision ”Simplifying business”.  Allt vi gör går ut på att förenkla för våra kunder att driva sin verksamhet, oavsett marknad. Vill du veta mer? Läs gärna mer på hemsidan om vårt omfattande utbud av översättningstjänster och tekniska lösningar, samt om hur de kan vara till nytta för dig.

Översättningsprocessen

Oavsett språk eller typ av text, kan du vända dig till oss för att nå din marknad. Du kan lita på att översättningen håller en hög standard och följer vår väl beprövade kvalitetssäkringsprocess.

Alla språk och texttyper

Vi är en översättningsbyrå som erbjuder översättningar inom samtliga språkkombinationer, såväl som auktoriserade översättningar, granskning, layoutkontroll och transkription. Med vår hjälp kan du översätta alla typer av texter, från webbsidor till pressreleaser, avtal, årsrapporter, manualer, m.m.

Tekniska lösningar

Våra kunder kan dra nytta av vår 35-åriga erfarenhet av att hjälpa alla typer av företag inom såväl privat som offentlig sektor att förbättra och förenkla deras översättningsprocess. Vi utvecklar kontinuerligt tekniska lösningar för att ytterligare förenkla våra kunders verksamhet

Är du redo att nå din globala målgrupp?

Oavsett vilken språkkombination du behöver kan vi hjälpa dig att nå din marknad. Via vårt globala nätverk kan vi översätta ditt material till och från över 170 språk.

Vi har lokala kontor i Norge, Sverige, Danmark och Storbritannien. Över 2 000 företag arbetar tillsammans med oss på daglig basis.

96-620x355.jpg


Snabb översättning av konfidentiell information

Upptäck vårt automatiserade översättningsverktyg, Amesto Secure MT, som även har en hög nivå av säkerhet. Verktyget kan tryggt användas även för konfidentiell information av flertalet anställda samt på en rad olika språk. Vill du veta mer om hur det funkar? Boka en kostnadsfri demonstration! 

Secure_620x355.png