Sökwebbplats:

nallebjorn

AMESTO ENGAGERAR SIG I

Musikhjälpen 2023.

HELT ÄRLIGT

Visste du att när du fyllde 5 år hade hunnit med att ställa 40.000 frågor?

Nyfikenhet är en stor drivkraft för att lära sig nya saker. Efter ett tag slutar vi att ställa frågor och ännu värre, vi tar ofta förgivet att vi redan känner till svaren. Om vi slutar att ställa frågor, kommer ny kunskap sluta att existera. Frågor förändrar världen, vi vill ge fler barn möjligheten till att fortsätta ställa frågor.

musikhjalpen-logo

Ingen ska behöva dö av hunger.

Mat är en mänsklig rättighet. Trots det dör människor runtom i världen varje dag till följd av undernäring. Omkring var tionde människa vet inte när eller vad de kommer att äta nästa gång. Genom Musikhjälpen 2023 kan alla vara med och bidra till kampen mot hungern.

pojke-tom-matskål

Hur skulle vår värld se ut om alla barn fick samma förutsättningar?

Vi uppmanar alla runt omkring oss att inte bara sitta passivt och vänta på att någon annan ska ta ansvar för vår gemensamma framtid.

Hur skulle vår värld se ut om var och en av oss bidrar med något gott utifrån våra egna förutsättningar?

Det bästa i livet är gratis och som Astrid Lindgren sa:

Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi.

Anna Hammarkvist                                                    Jimmy Högh Pedersen
CEO Amesto AccountHouse AB                              Country Manager Amesto Solutions AB

The world needs more music

Amesto Playlist.

Tillsammans med vår insamling till Musikhjälpen vill vi även skapa en Amesto spellista. Insamlingen till Musikhjälpen är avslutad men vi vill fortfarande fylla på med låtar på vår spellista. Spellistan finner du här.

Amesto AccountHouse

Vi på Amesto AccountHouse är en av nordens största löne- och redovisningsbyråer. Vi hjälper företag med allt inom lönefrågor, löpande redovisning och årsredovisningar samt HR.

Amesto

Amesto Solutions

Vi är en nordisk helhetsleverantör av företagssystem och specialister på att digitalisera er verksamhet. Hos oss arbetar erfarna konsulter inom systemlösningar, projektledning, rådgivning och IT.