Life is now.

Work somewhere awesome.

Med vårt globala engagemang kommer vår kulturinitiativ också. Amesto ska vara en plats där människor trivs och arbetar tillsammans mot samma mål. En arbetsplats där man är sällskaplig och social, men också djupt hängiven.

Som medarbetare i Amesto är du en kulturbärare knuten till vår vision, "Life is now. Work somewhere awesome." och vår mission är “Simplifying business”. Vi går till jobbet varje dag för att hjälpa våra kunder att förenkla verksamheten så att de kan lägga tid på det som verkligen är viktigt. På jobbet och i livet.

Ägare

"Vi är serieentreprenörer, barnen och jag. Varje företag, eller varje hyreshus är ett nytt entreprenörsprojekt. Vi håller inte på med spekulation, vi är utvecklare och förvaltare". Thor Spandow
Läs mer
 

Lediga jobb

Vår målsättning är att vara «An awesome place to work» med hög attraktivitet. Vi prioriterar anställda och skapar engagemang, i stöd av hjälp av en nära ledare, insikt, kompetens och utbildning.
Se lediga jobb
 

Ledstjärnor

Vi går till jobbet varje dag för att hjälpa våra kunder att förenkla verksamheten så att de kan lägga tid på det som verkligen är viktigt. På jobbet och i livet. Våra ledstjärnor är Treasure Talent, Value Insight og Ask more.
Läs mer