Sökwebbplats:

Karriär i Amesto

Karriär i Amesto.

Är du vår nästa kollega?

Work somewhere awesome.

Med vårt globala engagemang kommer vår kulturinitiativ också. Amesto ska vara en plats där människor trivs och arbetar tillsammans mot samma mål. En arbetsplats där man är sällskaplig och social, men också djupt hängiven.

Som medarbetare i Amesto är du en kulturbärare knuten till vår vision, "Life is now. Work somewhere awesome." och vår mission är “Simplifying business”. Vi går till jobbet varje dag för att hjälpa våra kunder att förenkla verksamheten så att de kan lägga tid på det som verkligen är viktigt. På jobbet och i livet.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0527

LEDIGA JOBB

Vår målsättning är att vara «An awesome place to work» med hög attraktivitet. Vi prioriterar anställda och skapar engagemang, i stöd av hjälp av en nära ledare, insikt, kompetens och utbildning.
Kvadratisk 466x466 jordan-encarnacao-c0rplvWqyZk-unsplash

Vilka är vi?

Amesto är en del av Spabogruppen, ett norskt familjeföretag som ägs av familjen Spandow. Amesto grundades 2002. Koncernen består av företag i Sverige, Danmark och Norge. Genom Amesto Globals nätverk täcker koncernen de flesta länder i Europa och Nordamerika.
Ariane Arild Jan Thor 466x466 IMG_4798

ÄGARE

Vi är serieentreprenörer, barnen och jag. Varje företag, eller varje hyreshus är ett nytt entreprenörsprojekt. Vi håller inte på med spekulation, vi är utvecklare och förvaltare". Thor Spandow

#ASKMORE

Vad innebär det att äga med huvudet och hjärtat?

Vi tillbringar mycket tid på jobbet. Men spelar det verkligen någon roll vem som sitter högst upp? Vi menar ja, och har frågat vd och ägare Arild Spandow vad det innebär att äga med huvudet och hjärtat.