Sökwebbplats:

bakgrund-lars-rinnan-amestofrukost

ANMÄL DIG TILL AMESTOFRUKOST

ChatGPT - The Iphone moment of AI.

AMESTOFRUKOST 6 MARS

ChatGPT - The Iphone moment of AI.

ChatGPT och generativ AI har tagit världen med storm, och denna otroliga chatbot som kan skriva poesianalyser, jobbannonser och blogginlägg går nu in i alla branscher. Denna teknik har förändrat världen lika mycket som internet och smartphone gjorde, bara väldigt mycket snabbare.

På nästa Amestofrukost gästas vi av Lars Rinnan, Executive chairman för Amesto NextBridge. Hans entreprenörs- och affärserfarenhet gör honom till en uppskattad investerare, rådgivare och styrelseledamot för startups inom AI och exponentiell teknologi. Han sitter i styrelsen och advisory board för flera startups inom AI och exponentiell teknologi. Flera riskkapitalbolag begär hans hjälp med att utvärdera AI-pitches, och han är venture partner med Scale Capital i Köpenhamn och rådgivare för The Scale Factory i Singapore samt Rainmkrs Capital i Montreal & Abu Dhabi.

Lars föreläsning går på djupet om ChatGPT och alla andra lösningar för att generera text, bilder, kod, musik och video. Föreläsningen visar hur man använder alla dessa tekniker, och viktigast av allt, hur man gör det säkert och effektivt i en affärsmiljö. Hur kan du till exempel träna ChatGPT på DITT företags data? Föreställ dig effekten av att ha all denna insikt tillgänglig via ett chattgränssnitt!

Vi tittar också på vad som kommer upp inom detta område, och framtiden är definitivt INTE tråkig!

Förutom en god och trevlig frukost kommer du få konkreta råd som kan underlätta din vardag och avsevärt öka ditt företags konkurrenskraft.

lars-rinnan

📅 Datum: 6 mars

🕞 Tid: kl 08:00-09:30 (föreläsningen startar kl 08.30)

🌍 Plats: Vasagatan 11, Stockholm

 🌱Kostnadsfritt

Kom och träffa

Lars Rinnan

Han är en visionär, CEO, ängelinvesterare, styrelseledamot, offentlig talare och futurist från Oslo. Han har startat 6 företag inom Business Analytics och AI samlade under namnet Amesto NextBridge.

Han är en eftertraktad huvudtalare om AI och framtiden, och en ivrig skribent och bloggare som ofta förekommer i media och tv. Genom hans föredrag får du insikt och inspiration om AI och exponentiell teknologi från en av de mest erfarna ledarna inom området. Lars gillar att provocera, engagerar publiken och blandar in varm humor. Han har hållit föredrag i Dubai, Riyadh, Kairo, London, Houston, Belgrad, Zagreb, Sofia, Berlin, Valletta, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och många fler, och är erkänd thought leader inom sitt område.

Fullbokat!

Nu har vi inte möjlighet att ta emot fler anmälningar till frukosten den 6 mars. Men är du intresserad av att få inbjudningar till kommande frukostar, fyll i dina uppgifter!