Sökwebbplats:

liza-collin-visma-summit

ANMÄL DIG TILL AMESTOFRUKOST

Rule of 78

AMESTOFRUKOST 17 APRIL

Rule of 78

När företag ska lansera en ny produkt eller tjänst behöver de en bra och effektiv go-to-marketstrategi (GTM). De behöver en plan för hur varumärket bäst ska komma in på marknaden, strategiskt positionera sig och nå rätt målgrupp.
Men om lanseringen blir försenad, vilket idag är mer regel än undantag, vad blir effekten? Det är komplicerat att lansera en ny produkt eller tjänst, med många rörliga delar är en fördröjning inte ovanlig. Vilken effekt innebär några månaders förseningar för organisationen?

Långivare använder The rule of 78 för att beräkna räntekostnader på ett lån. Och med hjälp av metoden kan du sluta gissa hur mycket en försening av en produktlansering faktiskt kostar, nu kan du beräkna den och få hela företaget att bättre förstå effekten av en försening.

Den 17 april gästas Amestofrukost av Liza Collin, Product Director för Visma SmartSkill. Under den här frukosten kommer vi prata om hur du kan använda The rule of 78 för att få hela din organisation att förstå effekten vid en försening. Hur du undviker det och vad ni kan göra för att öka hastigheten på GTM.

Om du arbetar som CFO, se till att bjuda med både säljchefen och marknadschefen på den här frukosten!

Liza Collin

📅 Datum: 17 april

🕞 Tid: kl 08:00-09:30 (föreläsningen startar kl 08.30)

🌍 Plats: Vasagatan 11, Stockholm

 🌱Kostnadsfritt

Kom och träffa

Liza Collin

Som Product Director för Visma SmartSkill har Liza tillbringat över 15 år inom produktledning och produktmarknadsföring inom tech, media och telekom. Liza har ägnat de senaste sex åren åt att påskynda tillväxt genom produktmarknadsföring och GTM-strategier för Vismas många affärsenheter. Hon har utsetts till Global Top 100 influencer inom produktmarknadsföring och har rankats som en av de 50 mest framstående techkvinnorna i Norge.

Fyll i dina uppgifter

Anmäl dig till frukosten