Ledstjärnor

Amesto

Ledstjärnor.

Vårt mål är att ha de nöjdaste kunderna, och vi har Simplifying Business som vår mission. Vi kommer att förenkla vardagen för oss själva och våra kunder genom att vara tillgängliga, dela expertis och skapa värde baserat på insikt. Vi ska hämta inspiration och ge råd utifrån ett globalt perspektiv och vara snabba med att ta till oss ny teknik. Tekniken är ett verktyg, men det är bara i kombination med människor som den skapar magi.

Vi har en ambitiös men viktig vision: Life is now. Work somewhere awesome. Vi prioriterar medarbetarresan och skapar engagemang och resultat med hjälp av nära ledarskap, insikter, färdigheter och kunskapsdelning. Våra medarbetare har de skarpaste hjärnorna och de varmaste hjärtana. Våra ledstjärnor är:

Treasure Talent

Vi ska vara ”An awesome place to work” med hög attraktionskraft. Vi prioriterar medarbetarresan och skapar engagemang och resultat med hjälp av nära ledarskap, insikter, färdigheter och kunskapsdelning. Våra medarbetare har de skarpaste hjärnorna och de varmaste hjärtana.


Value Insight

Vi ska ha de mest nöjda kunderna. Vi förenklar vardagen för oss själva och våra kunder genom att vara tillgängliga, dela expertis och skapa värde baserat på insikt. Vi ska hämta inspiration och ge råd utifrån ett globalt perspektiv och vara snabba med att ta till oss ny teknik.


#askmore

Vi vet att ambitioner och drömmar inte är tillräckligt för att förverkliga en bra idé. Utveckling kräver att någon ställer frågor. Våra medarbetare är experter inom sina områden. Därför ska vi ställa frågor som utmanar och förbättrar. Internt och externt.


#askmore