Innovation och hållbarhet

Innovation och hållbarhet.

Är det möjligt att tjäna pengar på innovation, samtidigt som du bryr dig om människor och miljön?

Ja, säger vi.

Innovation och hållbarhet.

Är det möjligt att tjäna pengar på innovation, samtidigt som du bryr dig om människor och miljön?

Ja, säger vi.

#askmore

Frågan är inte om man ska investera i innovation, men hur?

Om företagen vill förbli relevanta och lönsamma är teknik och digitalisering inte längre ett val. Frågan är inte om, det är hur. Det är hur tekniken tillämpas som gör vissa till ledare medan andra hamnar på efterkälken.

Vi på Amesto arbetar för att hållbarhet ska vara en del av vårt DNA. Vi lever efter det vi kallar ”Innovation on the edge”, som vi urskiljer som egna affärsområden och arbetar hängivet med, innan vi implementerar lösningarna i företagets grundstruktur.

Teknik + Innovation = Sant

I Amesto tror vi att kombinationen av teknik och människor kan skapa unika servicekoncept som kan förbättra verksamheten och bespara samhället onödiga miljöavtryck.
Läs mer
 

Ett av Norges mest innovativa bolag

För första gången någonsin är Amesto med på listan. Det är ganska stort för oss och visar att innovation är mer än nya produkter. Innovation handlar också om hållbara affärsstrategier och nya belöningskriterier.
Läs mer

AI och machine learning

KickerAce-appen har fått unga människor ur soffan.

Amesto har hjälpt SportsComputing med att utveckla en Shot Analyzer för KickerAce-appen. Hållbarhetselementet i detta projekt handlar om att aktivera barn och ungdomar som blir alltmer inaktiva och lider av fetma.

Genom att använda videokameran på din mobil får du automatiskt igenkänning av fotbollsmålet och bollen, och när du startar appen genom att säga "kick" får du din spark analyserad genom en avancerad fysikmodell. Du får analysera hastighet och position, och genom gamification kan du tävla med de andra på slingan eller din vän i Brasilien.