Vårt erbjudande

Möjligheterna är enorma!

Vårt erbjudande.

Amesto Group består av flera företag som levererar teknik, AI, Analytics, software, BPO, rådgivning- och konsulttjänster till både nordiska och internationella företag av alla storlekar.

Redovisning

Amesto arbetar med flera spännande innovationsprojekt relaterade till AI och robotik, och vi har kommit långt i utvecklingen av en ny redovisningsrobot som kommer att öppna upp för stora möjligheter i vår bransch. Kombinerat med vår professionella expertis innebär det ett helt nytt vardagsliv för våra...
Läs mer
 

Business Software

Smarta lösningar och effektiv användning av tid skapar konkurrenskraft. I över 20 år har vi arbetat för att förenkla affärsprocesser och leverera systemlösningar till skandinaviska kunder inom ERP, CRM och HRM. Idag är vi Skandinaviens största återförsäljare av Visma och SuperOffice. Vi lever på att...
Läs mer
 

Molninfrastruktur

Dagens anställda vill arbeta vart de vill, när de vill och från den enhet de vill. Vi kallar det Modern Workplace. Som kund hos oss har du dina affärslösningar i molnet. Du kan ha alla dina program på vår LOIS-plattform, och du behöver aldrig mer oroa dig för uppgraderingar eller säkerhet.
Läs mer
 

Bi & Analytics

Nödvändiga insikter baserad på fakta och inte bara magkänsla! Vi kan hjälpa dig att bearbeta rådata från olika datakällor till information som genom analys ger verklig insikt - för de bästa besluten.
Läs mer
 

Globala tjänster

Vill du etablera dig på nya marknader eller växa internationellt? Amesto Global erbjuder internationella BPO-tjänster och fungerar som en "one-stop"-tjänstleverantör i över 50 länder. Besök vår webbplats och läs mer om vad vi kan hjälpa dig med.
amesto.global